eBook Angst bij Paarden

Bedankt voor je interesse in Man en Paard Coaching! Als je hieronder je gegevens achterlaat, krijg je de link naar het eBook zo snel mogelijk in je inbox. Daarnaast krijg je regelmatig (ongeveer 1 keer per week, tenzij we iets belangrijks te melden hebben) tips, adviezen en aanbiedingen van Man en Paard Coaching toegestuurd.

Tot binnenkort!

Hartelijke groet,
Hester Stasse, Man en Paard Coaching

PS: Als je hester@man-en-paard.com toevoegt aan je Contacten, weet je zeker dat je de bevestigingsmail ontvangt. Anders zou het namelijk kunnen dat die mail in je spam-box terechtkomt. Mocht je binnen een uur na aanmelding nog niets ontvangen hebben, kijk daar dan even. Is er toch iets misgegaan, laat het mij dan weten en ik zorg ervoor dat je alsnog aangemeld wordt.
* geeft verplicht aan

Ik geef Man en Paard Coaching toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het toesturen van de link van het gratis eBook en het regelmatig sturen van tips en informatie in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. (Je kunt ongeveer 1 keer per week een mail van ons verwachten, enkel en alleen vaker in geval van belangrijk nieuws.) Ik weet dat ik mijn toestemming op elk willekeurig moment weer kan intrekken. Op deze manier wil ik iets van Man en Paard Coaching horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp